Hotell skolestua

Home   »   Om hotellet

Om hotellet

Hotell skolestua åpnet våren 2022. Etter to år med omfattende ombygging av bygdas nedlagte skole kan vi nå ønske velkommen til et moderne hotell med en hjemmekoselig stil.

Hotellet ligger på Lund, ca. 50 km nord for Namsos. Vi kan tilby glitrende fjellvann, og flotte badestrender. Det er over 50 km med godt merkede og skiltede turløyper i området. Vi leier også ut båter, redningsvester og fiskeutstyr. 

Vi har 18 soveplasser fordelt på 4 dobbeltrom og 2 familierom, og alle rommene har eget bad med dusj, TV og Wifi. Frokost serveres i hotellets kjøkken fra kl. 08:00 eller etter avtale. Husk å legg til frokost i bestillingen hvis du ønsker dette.

Hos oss får du også tilgang på et lite kjøkken for eget bruk samt badstue. Vi har egen trampoline like ved hotellet. Vi har både båter, kajakker og el-sykkel for utleie.  Du har også mulighet for å kjøpe tilgang til vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.  Hotellet har to 32A el-bil ladere.

Vi har gode kurs- og selskapsfasiliteter på vår hyggelige restaurant Lundstua som ligger idyllisk til ved Lund fergekai, omtrent 700 meter fra hotellet. Ta kontakt med oss så lager vi gjerne en pakkeløsning for deg /din bedrift hvis du skulle ha behov for møtelokale, servering og/eller overnatting. 

Våre rom

Vi kan tilby tre ulike romtyper: Vanlig dobbeltrom, familierom og familierom superior. Alle rommene har eget bad, TV, internett, kjøleskap, egen balkon/uteplass og mye mer. Klikk deg inn på romtypene for mer informasjon

Dobbeltrom

Fire dobbeltrom i hovedetasje med dobbeltseng, sittegruppe, TV, minikjøleskap og garderobe. Alle dobbeltrommene har egne moderne bad med dusj. Egen overbygd balkong med sittegruppe for to personer.

Pris pr. natt fra 1400,-

Dobbelrom info

Fire dobbeltrom i hovedetasje med dobbeltseng, sittegruppe, TV, minikjøleskap og garderobe.

Alle dobbeltrommene har egne moderne bad med dusj. Egen overbygd balkong med sittegruppe for to personer.

Familierom

HC-tilpasset rom med 4 sengeplasser. Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), TV, minikjøleskap, garderobe. Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 4 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Pris pr. natt fra 1700,-

Familierom info

HC-tilpasset rom med 4 sengeplasser. Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), TV, minikjøleskap, garderobe.

Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 4 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Familierom Superior

HC-tilpasset med 6 sengeplasser: Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), to enkeltsenger i egen sovealkove, TV, minikjøleskap, garderobe. Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 6 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Pris pr. natt fra 1950,-

Familierom Superior info

HC-tilpasset med 6 sengeplasser: Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), to enkeltsenger i egen sovealkove, TV, minikjøleskap, garderobe.

Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 6 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Overnatting info

Ved lengre opphold vaskes rommene annen hver dag hvis annet ikke avtales.

Frokost

Hos kan du velge om du ønsker frokost eller ikke. Ferske brødvarer og et utvalg av ferskt pålegg, kald drikke etc. finner du på hotellets kjøkken kl. 08:00 hver morgen. Ønsker du tidligere frokost så er det bare å ta kontakt med oss på forhånd. Fri tilgang på kaffe og te hele dagen.

Restaurant

Besøk vår restaurant Lundstua som ligger 700 m fra hotellet. Her kan de sette deg ned å nyte et måltid fra vår varierte meny. Et utvalg av retter fås også som take-away.

Åpent alle dager.

For bestilling, kontakt oss på 74 39 89 68 

Frokost

Hos oss kan du velge om du ønsker frokost eller ikke. Ferske brødvarer og et utvalg av ferskt pålegg, kald drikke etc. finner du på hotellets kjøkken kl. 08:00 hver morgen. Ønsker du tidligere frokost så er det bare å ta kontakt med oss på forhånd. Fri tilgang på kaffe og te hele dagen.

Restaurant

Besøk vår restaurant Lundstua som ligger 700 m fra hotellet. Her kan de sette deg ned å nyte et måltid fra vår varierte meny. Et utvalg av retter fås også som take-away.

Åpent alle dager.

For bestilling: Ring 74 39 89 68

en_GB