Hotell skolestua

Home   »   Om hotellet

Om hotellet

Hotell skolestua åpnet våren 2022. Etter to år med omfattende ombygging av bygdas nedlagte skole kan vi nå ønske velkommen til et moderne hotell med i hjemmekoselig stil.

Hotellet ligger på Lund, ca. 50 km nord for Namsos. Lund byr på flott natur med glitrende fjellvann, og flotte badestrender. Det er over 50 km med godt merkede og skiltede turløyper i området. Vi leier også ut båter, redningsvester og fiskeutstyr for deg som ønsker en tur på sjøen. I tillegg kan du leie kayak og SUP. Vi har også fire el-sykler for utleie.  

Hotellet har 18 soveplasser fordelt på 4 dobbeltrom og 2 familierom, og alle rommene har eget bad med dusj. TV på alle rom samt gratis Wifi. Frokost serveres i hotellets kjøkken fra kl. 09:00 eller etter avtale. Husk å legg til frokost i bestillingen hvis du ønsker dette.

Som gjest har du tilgang på et lite kjøkken og badstue. Har du behov for å vaske klær under oppholdet så er det bare å ta kontakt med oss.

Kjører du el-bil? Hos oss kan du lade via våre tp 32A el-bil ladere. Egen betalingsordning via PlugPay.

Vi har gode kurs- og selskapsfasiliteter på vår hyggelige restaurant Lundstua som ligger idyllisk til ved Lund fergekai, omtrent 700 meter fra hotellet. Ta kontakt med oss så lager vi gjerne en pakkeløsning for deg /din bedrift hvis du skulle ha behov for møtelokale, servering og/eller overnatting. 

Våre rom

Vi kan tilby tre ulike romtyper: Vanlig dobbeltrom, familierom og familierom superior. Alle rommene har eget bad, TV, internett, kjøleskap, egen balkon/uteplass og mye mer. Klikk deg inn på romtypene for mer informasjon

Dobbeltrom

Fire dobbeltrom i hovedetasje med dobbeltseng, sittegruppe, TV, minikjøleskap og garderobe. Alle dobbeltrommene har egne moderne bad med dusj. Egen overbygd balkong med sittegruppe for to personer.

Pris pr. natt fra 1400,-

Dobbelrom info

Fire dobbeltrom i hovedetasje med dobbeltseng, sittegruppe, TV, minikjøleskap og garderobe.

Alle dobbeltrommene har egne moderne bad med dusj. Egen overbygd balkong med sittegruppe for to personer.

Familierom

HC-tilpasset rom med 4 sengeplasser. Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), TV, minikjøleskap, garderobe. Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 4 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Pris pr. natt fra 1700,-

Familierom info

HC-tilpasset rom med 4 sengeplasser. Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), TV, minikjøleskap, garderobe.

Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 4 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Familierom Superior

HC-tilpasset med 6 sengeplasser: Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), to enkeltsenger i egen sovealkove, TV, minikjøleskap, garderobe. Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 6 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Pris pr. natt fra 1950,-

Familierom Superior info

HC-tilpasset med 6 sengeplasser: Rommet ligger på bakkeplan og inneholder dobbeltseng, sovesofa (kan gjøres om til seng med 140 cm sovebredde), to enkeltsenger i egen sovealkove, TV, minikjøleskap, garderobe.

Egen overbygd terrasse med sittegruppe for 6 personer. Gi beskjed hvis du sitter i rullestol, vi hjelper deg gjerne.

Renhold

Ved lengre opphold vaskes rommene annen hver dag hvis annet ikke avtales.

Frokost

Hos kan du velge om du ønsker frokost eller ikke. Ferske brødvarer og et utvalg av ferskt pålegg, kald drikke etc. finner du på hotellets kjøkken kl. 08:00 hver morgen. Ønsker du tidligere frokost så er det bare å ta kontakt med oss på forhånd. Fri tilgang på kaffe og te hele dagen.

Restaurant

Besøk vår restaurant Lundstua som ligger 700 m fra hotellet. Her kan de sette deg ned å nyte et måltid fra vår varierte meny. Et utvalg av retter fås også som take-away.

Åpent alle dager.

For bestilling, kontakt oss på 74 39 89 68 

Frokost

Hos oss kan du velge om du ønsker frokost eller ikke. Ferske brødvarer og et utvalg av ferskt pålegg, kald drikke etc. finner du på hotellets kjøkken kl. 09:00 hver morgen. Ønsker du tidligere frokost så er det bare å ta kontakt med oss på forhånd. Fri tilgang på kaffe og te hele dagen.

Restaurant

Besøk vår nyrestaurerte restaurant Lundstua som ligger 700 m fra hotellet. Her kan de sette deg ned å nyte et måltid fra vår varierte meny. Et utvalg av retter fås også som take-away.

Åpent alle dager.

For bestilling: Ring 74 39 89 68

nb_NO